PDF Advanced

Kofax PDF Advanced

PDF, we gebruiken het elke dag maar wat is het nou ook alweer? “Het portable document format, of kortweg pdf,[1] is sinds ongeveer 1993 een de facto standaard voor de uitwisseling van elektronische documenten en formulieren die in hun oorspronkelijke vorm gereproduceerd moeten kunnen worden. Sinds 2008 is het portable document format een ISO/IEC-standaard bekend als ISO/IEC 32000-1:2008. Pdf is een universeel bestandsformaat waarmee lettertypen, afbeeldingen en opmaak van elk willekeurig brondocument behouden blijven, ongeacht het programma of het platform waarmee het document werd gemaakt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld HTML.” (Bron: Wikipedia)

We gebruiken het elke dag, we openen en lezen PDF’s en kunnen een Word document opslaan als PDF. Maar wat als je meer wilt, zoals bijvoorbeeld:

  • Een PDF bewerken
  • Jouw PDF beveiligen
  • Een PDF ondertekenen
  • Meerder bestandsformaten (Word, Excel en een PDF) samen in 1 keer tot een PDF maken
  • Pagina’s aan een bestaande PDF toevoegen of verwijderen

Dan gebruik je, Kofax Power PDF 4.0 Advanced.

Kofax Power PDF 4.1 Advanced

Power PDF 4 biedt het krachtig pdf-creatie en lees gereedschap dat is ontwikkeld voor zakelijke gebruikers. Het werkt hetzelfde als je Microsoft officepakket en is snel te leren, voldoet aan eenvoudige tot complexe behoeften en biedt sterke beveiliging. De nieuwe release maakt een enorme sprong voorwaarts in zoek- en redactienauwkeurigheid, integratie met Microsoft OneDrive/SharePoint, de Moderne werkplek voor de makelaar en Kofax SignDoc en uitgebreide toegankelijkheid.

Maak een afspraak

Nieuwsgiering geworden hoe PDF Advance jouw dag beter en productiever kan maken? Plan dan een afspraak in en we leggen je dat tijdens een gratis consult uit.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?