Over ons

Jouw Moderne Werkplek voor IT in de cloud, print/scan, beeld en geluid!

De drie units


Wij hebben een drietal units, die nauw samenwerken, om jouw organisatie te bedienen en die ervoor zorgen dat het jouw organisatie kan doen waar het goed in is. De drie units samen zijn “De Moderne Werkplek”.

IT in de cloud

In nauwe samenwerking met Microsoft NL en de Gold partners zetten wij een volledige cloud organisatie voor jullie neer. Wij verhuizen je volledig naar de Microsoft cloud omgeving met behoud van alles wat je nu kunt en hebt en uitgebreid met het fantastische dat de Microsoft cloud te bieden heeft.

Print en scan

Voor één van de oudste onderdelen in het IT landschap, wat toch nog steeds onze aandacht vraagt, bieden we je een onafhankelijk advies. We zorgen ervoor dat je directe en indirecte kosten omlaag gaan, terwijl je betere systemen en service krijgt. Verder brengen we Print en Scan ook naar de cloud om aan te sluiten bij de Moderne Werkplek.

Audiovisueel

Het gebruik van beeld en geluid binnen een organisatie en in communicatie onderling neemt in een razend tempo toe. Kijk maar eens naar het gebruik van Microsoft Teams of Zoom in de Covid-19 lockdown periode en daarna. Het is niet meer weg te denken. Wij leveren de kennis en systemen om jou organisatie hier optimaal gebruik van te laten maken.

Wat doen wij

Wij zorgen ervoor dat iedere organisatie kan excelleren in waar zij goed in is, of dat nou is makelen, rechtsbijstand geven of onderwijs verzorgen, etc. Wij creëren jouw Moderne Werkplek met de inzet van de juiste IT-licenties, hardware (zoals Microsoft Surface laptops of Surface Pro’s), multifunctional printers en video-conferening apparatuur met of zonder touch schermen in de vergaderzaal. Als wij dat voor jou regelen kun jij je, zonder zorgen, bezighouden met wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?