Led wanden

Wat is een LED wand?

Een LED wall bestaat uit een raster van kleine LED lampjes in de kleuren rood, groen en blauw, oftewel RGB. De LED lampjes worden door een computer individueel aangestuurd om zo een dynamische beeld of tekst te vormen. Ongeëvenaarde helderheid en levendige kleuren zorgen ervoor dat uw advertenties eruit knallen en tot leven komen!

Voordelen van een LED wand

  • Lagere kosten bij een groot oppervlak
  • Energiezuinig
  • Blikvanger door bewegende beelden
  • Zeer betrouwbaar en duurzaam
  • Kostenefficiënt medium met hoog rendement op uw investering
  • Gebruiksvriendelijke software om uw content te beheren

Voor een verpletterende indruk zet je een LED wand in. Er zijn formaten groter mogelijk dan dat we met monitoren kunnen bereiken, vanaf 100 inch en groter in welke vorm dan ook!

Maak zelf kennis met de mogelijkheden van LED wanden of LED banner voor jouw bedrijf door een afspraak te plannen in de showroom.

Verplaats je boodschap gemakkelijk naar de plaats waar deze het meest nodig is en geef deze meer betekenis waar het gezien moet worden. De LED banner biedt een vrijstaande poster die aandacht trekt met een levendig, hoog contrastgehalte. De banner is robuust genoeg voor gebruik in openbare ruimtes en is de ideale vervanging voor statische roll-up banners. Beschikbaar in 2.5mm en 1.9mm pixel pitch. Maak zelf kennis met de mogelijkheden van LED wanden of LED banner voor jouw bedrijf door een afspraak te plannen in de showroom.

Maak een afspraak

Laten we samen een bak koffie drinken in de showroom om de LED wand oplossing te bekijken. Plan hier een afspraak in mijn agenda.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?