Microsoft Surface Pro 10 en Surface Laptop 6

Ben jij klaar voor AI, Microsoft Copilot?

Ze zijn er hoor de Microsoft Surface Pro 10 en Microsoft Surface laptop 6. Zie hiernaast de video met de eerste introductie specificaties.

De Microsoft Surface Pro 10 is een krachtige 4-in-1 laptop die speciaal is ontworpen voor zakelijk gebruik. Met zijn slanke ontwerp, indrukwekkende prestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties past hij perfect in de moderne werkplek van vandaag. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van deze veelzijdige Surface Pro:

 • Windows 11 Pro: De Surface Pro 10 wordt geleverd met Windows 11 Pro, een besturingssysteem dat sterke ingebouwde beveiliging biedt om je gegevens veilig te houden.
 • Ultradraagbaar en veelzijdig: Met een gewicht van net onder de 907 gram hoef je mobiliteit nooit op te offeren voor kracht. De ingebouwde Kickstand kan tot 165 graden worden versteld, zodat je overal en onder elke hoek aantekeningen kunt maken.
 • Commerciële kwaliteit: De Surface Pro 10 is boordevol functies van commerciële kwaliteit. Denk aan chip-naar-cloud-beveiliging en AI-gestuurde hulpmiddelen om dagelijkse taken te vereenvoudigen.
 • Krachtige prestaties: Dankzij de nieuwste Intel® Core™ Ultra-processors kun je moeiteloos multitasken en zelfs de meest veeleisende taken aan.
 • Copilot voor productiviteit: Copilot werkt met je samen om betere antwoorden te krijgen, je vaardigheden aan te scherpen, nieuwe oplossingen te vinden en op nieuwe manieren te creëren.
 • Het helpt je ook duidelijk verstaanbaar te zijn tijdens Teams-gesprekken met ingebouwde studiomicrofoons.
 • Microsoft Surface Pro 10 een 4-in-1 Windows systeem hij past zich aan jou aan, ongeacht waar en hoe je aan het werk bent

  Tabletmodus. Ga aan de slag met een tablet met aanraakfunctie en pen. Sluit de Kickstand en verwijder of vouw het Signature Keyboard terug.

  Studiomodus. Zet de ingebouwde en innovatieve Kickstand omlaag naar de ideale hoek van 15 graden om te schrijven en tekenen met Surface-pen.

  Laptopmodus. Open de Kickstand en voeg het Surface Pro Signature Keyboard* toe voor een volledige werklaptopervaring, waar je ook bent.

  Bureaubladmodus. Maak verbinding met een externe monitor via USB-C®-poorten of Surface Dock 2* en transformeer Surface Pro 8 en 9 onmiddellijk in een werkstation.

  Virtuele ontmoetingen komen tot leven
  Luister, word gehoord en toon je van je beste kant met Dolby Atmos®, dual far-field Studio Mics en een 5 megapixels HD-camera aan de voorkant.

  Deel en werk samen met Surface Pen¹³
  Schets en maak aantekeningen in Microsoft Whiteboard, of je nu in realtime met een groep aan het brainstormen bent of alleen werkt.

  Maak het fysieke digitaal
  Maak aantekeningen op het whiteboard en scan documenten om ze met collega’s te delen en houd de samenwerking in stand met de 8 megapixels HD-camera aan de achterkant.

  Maak een afspraak

  Laten we eens een bak koffie drinken samen en bespreken hoe de moderne werkplek van jouw organisatie eruit kan zien, plan maar een afspraak in mijn agenda in

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?