IT in de cloud

Onze werkplek verandert door de jaren heen. In de jaren 80 zaten we nog veel al met 1 of 2 collega’s in aparte kantoortjes, die via smalle gangen op de verdieping met elkaar in contact stonden. De PC doet in die jaren zijn intrede in ons dagelijkse werk. Via de jaren 90, waarin aan het einde van die jaren steeds meer flexplekken werden gecreëerd en de laptop een veel gebruikt gereedschap werd, belanden we in de 21ste eeuw.

Een nieuwe eeuw en een nieuwe en moderne manier van werken?

We willen plaats en tijd onafhankelijk kunnen werken. Of dat nou wordt ingegeven door onze manier van doen en laten of door opgelegde overheidsmaatregelen (bijv. in Covid19 periode), maar we willen onderweg, thuis en op kantoor kunnen beschikken over moderne systemen. Systemen die ons veilig toegang geven tot onze informatie en ons in contact brengt met collega’s en klanten. Thuis creëren we een fijne werksfeer, die we graag ook terug zien komen in onze organisatie. Dus veel bedrijven creëren een woonkamerachtige sfeer met faciliteiten die horen bij die manier van werken:

  • Cloud IT
  • Moderne 2 of 3 in 1 apparaten voor de medewerkers
  • Video-vergader faciliteiten in team ruimtes, huddle rooms en grote directieruimtes
  • Slimme en moderne multifunctionals, die het print gedrag monitoren en het scannen tot een slimme start van bedrijfsprocessen maken

Maak een afspraak

Laten we samen een bak koffie drinken en bespreken hoe de moderne werkplek voor jouw organisatie eruit kan zien. Plan maar een afspraak in mijn agenda.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?