Profiteer van de laagste tarieven voor de modernste technologie

Wil jij van je dure print- & scancontract af? Wij hebben de oplossing!

Geen makelaarskantoor kan zonder een multifunctional printer. Jammer alleen dat het onderhouds- en tonercontract vaak een flinke kostenpost is. In overleg met NVM Nederland heeft IT-partner N! wise aantrekkelijke afspraken kunnen maken met twee gerenommeerde print- en scanleveranciers. Centrale afspraken waarmee ook jíj als NVM-lid financieel voordeel kan behalen.

Als vaste IT-partner van NVM-leden is N! wise een gevestigde naam in makelaarsland. Veel leden hebben De Moderne Werkplek inmiddels omarmd. De Moderne Werkplek is een volledig digitale werkplek in de cloud voor onder andere NVM-leden. Een werkplek van nu, die N! wise in samenwerking met Microsoft al voor veel makelaars heeft ingericht. Daarmee beschik je over de beste IT hard- en software van Microsoft, waarmee je altijd veilig en zorgeloos kunt werken in een perfect onderhouden omgeving. Of je nu om 8.00 uur ’s ochtends in Rotterdam inlogt of om 3.00 uur ’s nachts in Singapore. De Moderne Werkplek omvat onder andere de modules Digitaal ondertekenen van contracten en VOIP-telefonie. Onlangs is dit concept uitgebreid met de module Print en scan. Heeft jouw kantoor een meerjarig onderhouds- en tonercontract dat op korte (of langere) termijn verloopt? Dan is nú het moment om gebruik te maken van het NVM-ledenvoordeel!

Centrale afspraken

In 2020 hebben wij in overleg met NVM Nederland bij een aantal toonaangevende print- en scanleveranciers een aanvraag gedaan voor een opzet, waarmee individuele NVM-kantoren significant voordeel kunnen behalen uit centrale afspraken. Daaruit hebben we twee leveranciers geselecteerd: Konica Minolta en Ricoh. Hun meerwaarde zit ‘m in:

 • het hoge serviceniveau;
 • de hoge technologische standaarden die voldoen aan hedendaags ICT (scannen naar de cloud);
 • de laagste tarieven voor zowel de aanschaf van hardware, het onderhoud en de toners (‘afdrukprijs’).
 • Voordelen NVM-leden

  Kies je voor een contract met Ricoh of Konica Minolta, dan kun je het volgende verwachten:

 • een volledig pakket van levering, installatie en configuratie van de multifunctional printer conform de laatste standaarden;
 • ontzorgend onderhoud, zodat de machine de komende jaren probleemloos werkt;
 • dankzij het contract dat je onder NVM-condities kunt afsluiten, zijn de kosten voor onderhoud, reparatie, arbeidsloon en voorrijkosten afgedekt;
 • geen onverwachte kosten dus. Sterker nog: het onderhoudscontract is dusdanig uit onderhandeld voor NVM-leden, dat er geen minimale afnameverplichting is voor afdrukken. Kortom: geen afdrukken? Geen rekening!
 • Maakt jouw kantoor (nog) geen gebruik van ons concept voor De Moderne Werkplek met Microsoft, waar de module Print & Scan een uitbreiding van is? Geen probleem. Je hoeft niet per se een contract met ons te hebben om van deze aanbieding voor NVM-leden gebruik te maken.

  Bekijk hieronder meer video’s over het aanbod dat wij jou kunnen doen

  Laat ons weten of we jouw voordeel mogen berekenen

  Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw voordeel te berekenen, vul het QuickScan formulier in en je weet binnen een dag wat jij kunt besparen voor jouw kantoor!

  Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

  Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?