Lease en onderhoud

Lease

Het leasen van een multifunctional of printer wordt door veel mensen gezien als een ingewikkeld en ondoorgrondelijke contract. Wij zijn daar helder in. Het is de goedkoopste manier om een multifunctional te gebruiken, echt! Om dat aan te tonen leggen wij de kaarten op tafel. Wij hebben geen geheimen en geven u volledig inzicht in hoe die prijzen tot stand komen.

De multifunctional of printer kan natuurlijk gekocht worden, maar als de investering wat te hoog is voor het moment dan kun je deze ook leasen bij ons. Voor een periode van 24, 36 of zelfs 60 maanden. Kies je voor lease dan wil de leasemaatschappij dat je de multifunctional of printer goed onderhoud en vraagt je dan een onderhoudscontract af te sluiten.

Onderhoud

Het onderhoudscontract moet natuurlijk helemaal compleet zijn. Je wilt er geen zorgen over hebben en de verbruiksmaterialen moeten voor het grijpen liggen als deze op zijn in de machine. De onderhoudscontracten die wij afsluiten ontzorgen je voor de gehele periode die je kiest.

Storingen melden? Ja, dat doen de machines zelf, jij hoeft niet te bellen of te mailen.

Toner bestellen? Ja, maar dat wordt geheel automatisch voor je gedaan. Je hoeft niet te bellen of te mailen. Als de toner bus 15% inhoud heeft sturen we een nieuwe op.

Moet ik de onderhoudsmonteur per uur betalen? Nee, je betaalt een hem via het maandbedrag van het onderhoudscontract, achteraf.

Krijg ik de onderdelen die vervangen moeten worden? Ja, ook die worden gedekt door het onderhoudscontract en worden per gemaakte afdruk, achteraf betaald.

Je betaalt het onderhoud en de toners per gemaakte afdruk achteraf! Print je niets dan betaal je ook niets en zijn je kosten dus heel laag!

Maak een afspraak

Nieuwsgiering geworden hoe wij dat doen? Plan dan een afspraak in en we leggen je dat tijdens een gratis consult uit.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?