Met vertrouwen aan de slag

Microsoft Surface

Werk slim en wees productief met hardware en software die zijn ontworpen om je te helpen verbonden te blijven en dingen gedaan te krijgen zoals jij dat wilt.

Surface is ontworpen voor modern werken en klaar voor AI

Ontdek een scala aan Microsoft Surface-apparaten, gemaakt voor alle manieren waarop jij creëert, werkt, speelt en met anderen verbinding maakt. Laat je creativiteit de vrije loop met Microsoft Surface-laptops, apparaten met dubbel scherm, 2-in-1-pc’s en alles-in-één-apparaten. De Surface-apparaten zijn doordacht ontworpen met jou in het middelpunt. Ze passen zich aan aan je manier van werken, leren en creëren.

Hier zijn enkele hoogtepunten van de verschillende Surface-modellen:

1. Surface Pro 10: Een veelzijdige 2-in-1-pc, die naadloos schakelt tussen laptop- en tabletmodus. Met krachtige prestaties en een prachtig scherm is dit een ideale keuze voor professionals en creatievelingen.
2. Surface Laptop 6: Een elegante laptop met een slank ontwerp en krachtige specificaties. Perfect voor productiviteit en entertainment.

Of je nu een professional, student of creatieveling bent, er is een Surface-apparaat dat bij jou past. Vergelijk de functies, prijzen en deals om het juiste Surface-model te vinden dat aansluit bij jouw behoeften.

Microsoft beveiliging en Surface

Houd het veilig en behoud controle, van chip tot cloud, met beveiliging van Microsoft. Door de ingebouwde beveiliging levert Surface een proactieve bijdrage aan je beveiligingsmethoden. Surface is ontworpen voor werken op afstand. Vind oplossingen voor werken op afstand voor je werknemers, waar ze ook werken. Blijf veilig en krijg al het werk gedaan met Surface-apparaten.

De hele Surface familie staat voor je klaar

  • Surface Go 4
  • Surface Laptop Go 3
  • Surface Pro 8 Lte
  • Surface Pro 10
  • Surface Laptop 6
  • Surface Laptop Studio 2
  • Surface Studio 2+

Maak een afspraak

Wil jij eens voelen en zien welke Surface bij jou past? Plan dan een afspraak in om dat samen eens te bekijken.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?