Met vertrouwen aan de slag

Microsoft Surface

Werk slim en wees productief met hardware en software die zijn ontworpen om je te helpen verbonden te blijven en dingen gedaan te krijgen zoals jij dat wilt.

Microsoft beveiliging en Surface

Houd het veilig en behoud controle, van chip tot cloud, met beveiliging van Microsoft. Door de ingebouwde beveiliging levert Surface een proactieve bijdrage aan je beveiligingsmethoden. Surface is ontworpen voor werken op afstand. Vind oplossingen voor werken op afstand voor je werknemers, waar ze ook werken. Blijf veilig en krijg al het werk gedaan met Surface-apparaten.

Surface is ontworpen voor werken op afstand

Waar je ook gaat, wat je ook doet, de Surface staat voor je klaar om je ideeën te voeden met de kracht van de volgende generatie. Met zijn krachtige Intel® Core™-processor, snel opladen, een batterij die de hele dag meegaat en Instant On, kun je direct wanneer de inspiratie toeslaat weer aan het werk.

Briljant in elk opzicht

Een PixelSense™-touchscreen-beeldscherm met omgevingslichtdetectie past zich automatisch aan, aan de lichtomstandigheden.

Luid en duidelijk

Je wordt luid en duidelijk gehoord, of het nu gaat om telefonische vergaderingen of bij het gebruik van spraakinvoer in Office-apps* met verbeterde dubbele far-field Studio Mics.

De hele Surface familie staat voor je klaar

  • Surface Laptop 5
  • Surface Laptop Studio
  • Surface Studio 2+

Ons laatste familielid is de Surface DUO2

De Windows zakelijke smartphone. met twee schermen die de mogelijkheden om te werken en jouw productiviteit naar het hoogste niveau tillen. Ga voor stijl, prestaties en een batterij, die de hele dag meegaat, allemaal voor een uitzonderlijke prijs.

Maak een afspraak

Wil jij eens voelen en zien welke Surface bij jou past? Plan dan een afspraak in om dat samen eens te bekijken.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?