Digiborden en onderwijs op afstand

Op scholen zijn jullie al jaren gewend te werken met touch borden in de groepen of lokalen. Van een touchscreen in een educatieve omgeving worden andere dingen verwacht dan van een touchscreen in een reguliere omgeving. Niet alleen het uiterlijk speelt hierbij een rol maar ook zeker de mogelijkheden van het scherm zelf. Daarbij komt nu ook de vraag hoe je dit inricht om ook onderwijs op afstand te geven, met een camera en bijvoorbeeld Microsoft Teams. Als we naar de grote namen wereldwijd kijken dan zijn spelers als SMART en iBoardTouch (iBT) absoluut aanwezig in de touchscreenmarkt.

Voor onderwijsinstellingen hebben wij slimme bundels beschikbaar om het onderwijs in te richten voor hun leerlingen, voor zowel in de klas als thuis. De bundels bestaan uit een touch bord en cameraopstelling naar keuze. Wij leveren en installeren alles bij u op locatie en bieden trainingen aan om de investering direct 100% inzetbaar te maken

Als we naar de grote namen wereldwijd kijken dan zijn spelers als SMART, Ctouch en iBoardTouch (iBT) onderdeel van ons productportfolio.

Maak een afspraak

Wil jij eens voelen en zien welke touch borden wij voor jouw lokaal hebben? Plan dan een afspraak in en we gaan daarna samen naar de showroom.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?