Cisco Webex Room Kit is een van de beschikbare oplossingen

Cisco Webex Room Kit is een room system voor collaboration meetings. De all-in-one oplossing, uitgerust met een 5K camera, video codec, luidsprekers en microfoons van hoge kwaliteit, biedt een uitgebreide oplossing voor kleine tot middelgrote vergaderzalen tot maximaal 7 personen. Grotere vergaderruimten worden uitgerust met het plus pakket. Om vergaderingen efficiënter en doeltreffender te laten verlopen, kan deze innovatieve oplossing aan alle flat panel displays worden toegevoegd. Naast de hoge resolutie van 15 MP, biedt de ingebouwde camera automatische beeldinstelling en speaker track.

Cisco’s intelligente resource allocatie vereenvoudigt het delen van content in 4K aanzienlijk en de kwaliteit van de luidsprekers en microfoons zorgt voor een optimale geluidsbeleving. Cisco’s Room Kit is hardware-geoptimaliseerd en kan in een cloud omgeving worden toegepast, waardoor de mogelijkheden van conferenties aanzienlijk worden uitgebreid.

Meerdere platfoms in-1 ondersteunen met Pexip

Het komt steeds vaker voor dat er meerdere platforms ondersteund moeten worden binnen een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een fusiebedrijf waarbij één bedrijf was ingericht op Microsoft Teams en de ander op Cisco Webex. Als je niet weet hoe je deze twee “werelden” bij elkaar kunt laten komen kan dat tot veel frustratie lijden, zowel intern als extern bij je klanten. Dit hoeft niet, wij laten je zien hoe met Pexip iedereen zijn geliefde platform kan gebruiken en toch samenwerken.

Maak een afspraak

Wil je samen bespreken welke mogelijkheden er zijn en welke het beste past jouw organisatie? Plan dan een afspraak in mijn agenda.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?