Audiovisueel voor bedrijven

De vraag naar audiovisuele oplossingen voor zakelijk gebruik is onverminderd groot. Binnen jouw organisatie zijn er vele toepassingen op audiovisueel gebied mogelijk. Denk hierbij aan displays voor het gebruik van narrowcasting, videovergaderen of verschillende oplossingen voor presentaties. Wij kunnen jouw bedrijf voorzien voor ieder denkbare toepassing op audiovisueel gebied en aanverwante software-oplossingen.

Hoge levensduur

Onze professionele display oplossingen hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van de oplossingen voor consumenten. De gebruikte componenten in de professionele displays zorgen voor een levensduur die 6 keer zo hoog is als de consumenten modellen. Daarnaast is het mogelijk om de displays voor uw narrowcasting centraal aan te sturen, op die manier kunt u inspelen op veranderende omstandigheden binnen uw bedrijf en de wereld om u heen om op die manier optimaal te communiceren met uw doelgroep. Of het nou is om een presentatie te geven of een videoconference te houden, grootformaat monitoren en cameraopstellingen zijn niet meer weg te denken uit onze bedrijfsruimten.

Virtueel vergaderen

Welke keuzes maak jij om een virtuele vergadering te houden? Er is zoveel om uit te kiezen:

  • Microsoft-Teams
  • Google Meet
  • Zoom
  • Cisco webex

Wij gaan graag met je in gesprek om de juiste keuze te maken en daarbij de beste opstelling te creëren voor jouw kantoorruimte. Wil je kiezen voor een huddle room of een grote conferentiekamer wij realiseren het samen met jou.

Maak een afspraak

Wil je samen bespreken welke mogelijkheden er zijn binnen jouw organisatie? Plan dan een afspraak in mijn agenda.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?