Komt je de SMART GX serie bekijken?

Waanzinnig mooie nieuwe ontwikkeling voor jouw klaslokaal

De SMART Board GX-serie is het nieuwste model van SMART. Deze nieuwe aanwinst zorgt ervoor dat u een SMART Board kunt aanbieden voor elk klaslokaal en budget. De SMART Board GX serie biedt scholen alle basisprincipes die zij nodig hebben om aan de slag te gaan met interactiviteit in de klas en dit voor een ongelooflijk betaalbare prijs. De GX-serie bevat krachtige leermiddelen, laat gebruikers schrijven op applicaties, websites en documenten, biedt een eenvoudige gebruikerservaring en is voorzien van alle gemakken die u van SMART gewend bent.

Ontdek de SMART GX serie voor de zakelijke markt

De SMART Board GX serie is natuurlijk ook geschikt voor de zakelijke markt. Rust jouw vergaderzaal uit met een interactieve display tegen een zeer scherpe prijs. Stel je voor:

 • Verander saaie vergaderingen in productieve sessies, waarin effectief kan worden samengewerkt. Het is mogelijk met de SMART Board GX serie.
 • Geef gemakkelijker presentaties met de juiste technologie, schrijf direct in applicaties, websites en documenten en deel aantekeningen gemakkelijk met collega’s.
 • Gebruik he bij je vergaderingen met Microsoft Teams, Zoom, Google Hangout en veel meer

  Til vergaderingen naar het volgende niveau met SMART.

 • Wil je kennismaken met de SMART GX? Plan dan snel een afspraak in de showroom.

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?