Moderne Werkplek voor de Makelaar

De Moderne Werkplek is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse werk.

Het video-vergaderen, het samenwerken in en aan documenten, we doen het allemaal. Of het nu is met onze collega’s of relaties.

Veel makelaars werken al geruime tijd met onze Moderne Werkplek voor de Makelaar en daar zijn we onwijs trots op. Mocht je nog geen gebruiker zijn van de Moderne Werkplek willen we je graag wat inhoudelijke kennis meegeven. Daarom heb ik samen met collega’s Marc, Thomas en Marcel een aantal stukjes tekst, beelden en video’s voor jullie gemaakt.

Via deze LINK ga je naar de inhoud, die we hebben samengesteld. Je kunt het voor jezelf in stukjes bekijken maar als je er 1 keer voor wilt gaan zitten pak er dan een bakje koffie of kopje thee bij en in 20 minuten tijd heb je alles gelezen en bekeken.

Wil je hierna meer zien of horen (denk daarbij aan samenwerken in bestanden met collega’s en externe of chatten in een Team kanaal of over een bestand) over wat de Moderne Werkplek voor de Makelaars van ons, laat het mij dan weten via:
• Mail: shouwing@nwise.nl
• 06-27182024 of
• Boek direct een afspraak in mijn agenda via de LINK

Geïnteresseerd?

Benieuwd hoe je met een moderne werkplek jouw makelaars optimaal kunt laten (samen)werken? We kijken graag met je mee! Geheel vrijblijvend natuurlijk, want iedere samenwerking begint bij een goed gesprek. Ga naar onze NVM/VBO site of plan een afspraak met mij, direct in mijn agenda.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?