Merken

Het beste advies kunnen wij u geven als wij de mogelijkheid hebben u alle beschikbare functionaliteiten, kostenmodellen en prijs kwaliteit verhoudingen aan te kunnen bieden. Om die reden hebben wij een selectie gemaakt van producenten die al een jaren lange bewezen staat van dienst hebben, beschikken over de hoge kwaliteit en innovativiteit hoog in het vaandel hebben staan om de snel veranderende omgeving waarin wij zaken doen te ondersteunen.

hp

Als uitvinder van de Laser printer in 1984 en het huidige leidende product portfolio maakt het dat HP nog een toonaangevende producent is van printers en multifunctionals. Met haar uitstekende beeld van de markt heeft HP het HP Smart Printing Services concept ontwikkeld. U betaals alleen de prints die u werkelijk maakt!

Konica Minolta biedt oplossingen voor documentmanagement in kantoor- en productieomgevingen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Daarbij maakt Konica Minolta zich continu hard voor een gezondere leefwereld en een beter milieu. Ook het bieden van gebruiksgemak en dataveiligheid heeft een hoge prioriteit bij Konica Minolta.

 

kyocera

Het is de missie van KYOCERA Document Solutions Nederland om de zakelijke klanten in Nederland volledig te ontzorgen door het leveren van hardware en softwareproducten, service en diensten in de vorm van print- en scanoplossingen die de klant kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit garandeert. Daarvoor heeft KYOCERA een landelijk partnernetwerk met professionele KYOCERA Business partners zoals N!wise.