Aantrekkelijkste condities voor VBO leden

Voor jou als VBO lid hebben wij in samenwerking met Microsoft een volledige moderne werkplek ingericht.

Onze belofte aan jou is dat wij zorgen dat je over de beste IT hard-en software van Microsoft beschikt, waarmee je overal en altijd veilig en zorgeloos kan werken, in een omgeving die volledig wordt onderhouden. Je gaat gebruikmaken van de beste Microsoft Surface devices als de Microsoft Surface Pro/Book of laptop op het platform van M365 (Win10, Office356, Anti-virus, Threat-protectie, cloudopslag, Microsoft teams voor samenwerken en video-conferencing, etc.)

Voordelen zijn onder andere:

  • Meest up-to-date Microsoft licenties/office applicaties
  • Microsoft cloud is AVG IT compliant
  • Jouw gegevens & bestanden veilig in de datacenters van Microsoft
  • Je werkt op het beste device van Microsoft (bijv. Surface Pro)
  • Altijd veilig online via je eigen verbinding, ook onderweg
  • Toegang tot de meest recente informatie (ook in je CRM of taxatie pakket)
  • Volledig beheer en support per mail en telefoon
  • Aantrekkelijkste prijzen zijn onderhandeld door jouw branche organisatie

“Informatie opzoeken, een bestand aanpassen, even snel overleggen met een collega; het gaat nu allemaal een stuk beter en efficiënter.”

Waarom je als makelaar niet zonder moderne werkplek kunt

Hoe modern is jouw werkplek? Best modern denk je nu misschien. Je hebt immers een vaste werkplek, een laptop, een iPad en het laatste model smartphone. Je gebruikt WeTransfer, Dropbox of Google Drive om bestanden te delen en je kantoor beschikt over een volledig digitaal CRM-systeem. Toch lijkt precies daar de schoen te wringen voor veel makelaars.

Van versnipperd naar geïntegreerd

Deze versnipperde situatie met informatie op verschillende plaatsen en collega’s die al deze tools op geheel eigen wijze gebruiken – of liever helemaal niet gebruiken – zorgt ervoor dat je twee keer zoveel werk doet, dat het naleven van de AVG-wetgeving nog ingewikkelder wordt en dat er bovendien onnodig fouten gemaakt worden. Bijvoorbeeld doordat er zoveel verschillende documentversies in omloop zijn, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zonde, want het kan anders. Stel je voor: je begint je dag met een bezichtiging. Onderweg check je op je Microsoft Surface Pro nog even snel de laatste stand van zaken. Is er misschien al een bod gedaan door een andere klant? Zijn er verder nog bijzonderheden? Informatie die je realtime uit de cloud haalt. Zo kom je goed voorbereid bij de woning aan. Vervolgens rijd je meteen door, want er staat een taxatie op het programma. Ook nu is je multifunctionele ultralichte laptop inclusief digitale pen, alles wat je nodig hebt. Voor jou geen kladblok, losse documenten en smartphone voor de foto’s, maar gewoon één apparaat waarmee je de taxatie opneemt, foto’s maakt en informatie opzoekt. Na afloop van de taxatie stuur je via Microsoft Teams een chatbericht naar je collega’s van de binnendienst. Zo weten zij dat alle gegevens met betrekking tot de taxatie in het dossier staan en kan jij meteen door. Je hoeft dus geen kostbare tijd te verspillen aan het uitwerken van je aantekeningen. Zo makkelijk kan het zijn. Dankzij onze Moderne Werkplek voor de makelaar, een volledig geïntegreerde oplossing waarmee je flexibel, efficiënt en veilig kunt samenwerken. Waar en wanneer jij dat wilt.

Microsoft 365 en Teams voor de makelaar

Als makelaar wil je zoveel mogelijk van je kostbare tijd besteden aan je klanten en kopers en zo min mogelijk bezig zijn met het verwerken van informatie. Tegelijkertijd verandert de wereld van de makelaardij razendsnel en kun je anno 2019 niet meer bij je klanten aankomen met mappen vol losse documenten of een verouderde tablet met beperkte mogelijkheden. Van werken in de cloud heb je wel gehoord, maar hoe creëer je nu een moderne, veilige en volledig digitale werkomgeving? De slimme toepassingen van Microsoft 365 bieden uitkomst. Naast de bekende Officeapplicaties als Word, Excel, PowerPoint en Outlook bevat het namelijk ook Microsoft Teams. Een toepassing die het opslaan en delen van bestanden en het samenwerken met collega’s, partners en klanten een stuk eenvoudiger maakt. Je bepaalt bovendien zelf wie welke rechten krijgt. Zo kun je bestanden eenvoudig beveiligen, maar ook samen met een collega aan een project werken. Ook je CRM-programma van bijvoorbeeld Realworks, boekhoudpakket, IP-telefoniesysteem, website- en mailbeheer kunnen in de online werkomgeving geïntegreerd worden. Zodat alles wat jij op een werkdag nodig hebt overzichtelijk bij elkaar staat.

Maak een afspraak

Laten we eens een bak koffie drinken samen en bespreken hoe de moderne werkplek van jouw organisatie eruit kan zien, plan maar een afspraak in mijn agenda in

Wij zijn jou IT partner als lid van

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?