Webshop Studenten HBO en WO - N! wise, moderne IT voor jouw kantoor

Met welke Surface ga jij slagen?

Surface to Graduate

Werk slim en wees productief met hard- en software die zijn ontworpen om je te helpen verbonden te blijven en dingen gedaan te krijgen zoals jij dat wilt.

Lees hieronder meer over voor wie en wat waarom zou je dit moeten/willen doen wat je krijgt en wat je eraan hebt en bestel daarna simpel jouw spullen hieronder online

High-end voor excellent

Een systeem dat je hele studietijd door lekker werkt, zonder haperen. Een high-end device dat er tof uitziet. En waar je als (min of meer) excellente hbo- of wo-student een prettig geprijsd educatietarief voor betaalt. Microsoft Surface, geadviseerd door jouw onderwijsinstelling, biedt het allemaal. En meer.

Laptops, 2-in-1’s en accessoires die jouw productiviteit en creativiteit stimuleren? De producten van Microsoft Surface dóen het. Uitstekende prestaties, een prima accuduur en een state of the art afwerking. Surface is het perfecte studiemaatje voor hbo- en wo-studenten. N! wise levert, jij geniet.

Microsoft Surface … hoezo dan?

Microsoft Surface is prettig compact en aangenaam veelzijdig. Een lichtgewicht krachtpatser (de Surface Laptop Go weegt slechts 1110 gram), die je makkelijk meeneemt van huis naar collegebank. Hi-res touchscreens, Dolby Audio voor een loepzuivere geluidsweergave, HD-camera’s om op afstand te communiceren en natuurlijk het vertrouwde Windows 10 (ga straks gratis over naar Windows 11).

Met Microsoft Surface wil je gezien worden. Ook fijn: voor hbo- en wo-studenten gelden speciale educatietarieven. En kent jouw gemeente een subsidieregeling voor studiematerialen? N! wise helpt je met de aanvraag.

Dikke plussen

Klik, kijk en laat je verrassen. De devices zélf zijn al top, maar Microsoft Surface kent meer pluspunten:

 • touchscreen;
 • handige accessoires (denk aan de Microsofts earbuds, headphones, etc.);
 • werkt nu op basis van Windows 10 en draait straks op Windows 11 operating system (gratis update!);
 • de hardware is volledig afgestemd op het werken met Microsoft Office en Microsoft Teams;
 • je krijgt twee jaar Microsoft-fabrieksgarantie met snelle levering van vervangend systeem;
 • één contactpunt voor jouw bestellingen en garantieafwikkeling, indien noodzakelijk.
 • ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × Hoe kan ik je helpen?