Microsoft Surface Pro 8 en 9

De wereld veranderd continue, kies voor dit systeem en je houdt het bij….

Ze zijn er hoor de Microsoft Surface Pro 8 en 9. Zie hiernaast de video met de eerste introductie specificaties.

De Surface Pro 8 en 9 hebben weer betere specificaties als zijn voorganger zoals o.a.:

 • Snellere processor
 • Langer werken op de batterij
 • Eigen 4G verbinding voor onderweg
 • Vervangbare SSD
 • Sneller opstarten
 • 4G verbinding (Surface Pro 8)
 • Etc.
 • Microsoft Surface Pro 8 en 9 een 4-in-1 Windows systeem hij past zich aan jou aan, ongeacht waar en hoe je aan het werk bent

  Tabletmodus. Ga aan de slag met een tablet met aanraakfunctie en pen. Sluit de Kickstand en verwijder of vouw het Signature Keyboard terug.

  Studiomodus. Zet de ingebouwde en innovatieve Kickstand omlaag naar de ideale hoek van 15 graden om te schrijven en tekenen met Surface-pen.

  Laptopmodus. Open de Kickstand en voeg het Surface Pro Signature Keyboard* toe voor een volledige werklaptopervaring, waar je ook bent.

  Bureaubladmodus. Maak verbinding met een externe monitor via USB-C®-poorten of Surface Dock 2* en transformeer Surface Pro 8 en 9 onmiddellijk in een werkstation.

  Virtuele ontmoetingen komen tot leven
  Luister, word gehoord en toon je van je beste kant met Dolby Atmos®, dual far-field Studio Mics en een 5 megapixels HD-camera aan de voorkant.

  Deel en werk samen met Surface Pen¹³
  Schets en maak aantekeningen in Microsoft Whiteboard, of je nu in realtime met een groep aan het brainstormen bent of alleen werkt.

  Maak het fysieke digitaal
  Maak aantekeningen op het whiteboard en scan documenten om ze met collega’s te delen en houd de samenwerking in stand met de 8 megapixels HD-camera aan de achterkant.

  Maak een afspraak

  Laten we eens een bak koffie drinken samen en bespreken hoe de moderne werkplek van jouw organisatie eruit kan zien, plan maar een afspraak in mijn agenda in

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?