Bar-code / SAP

Barcodes-1

Barcodes

Barcodes worden in steeds meer automatiseringstrajecten gebruikt omdat ze processen versnellen en foutkansen verminderen. Ze worden ingezet voor een gestructureerde en overzichtelijke indeling, opslag en afhandeling van tastbare zaken die snel opgezocht, gelokaliseerd of gereproduceerd moeten worden.

Enkele voorbeelden:

 • Uitbreiding van een standaard printer met een van onze barcode-oplossingen stelt alle filialen van twee landelijk opererende doe-het-zelf-ketens in staat zelf ‘on demand’ schapstroken, inclusief prijzen en afbeeldingen te printen
 • In retailbedrijven worden barcodes gebruikt in een geautomatiseerd voorraadsysteem waardoor altijd de laatste gegevens beschikbaar zijn
 • Ziekenhuizen gebruiken barcodes om snel en foutloos patiëntgegevens vast te leggen in het zorgproces
 • Tracking en Tracing van pakketten en het snel bepalen van een afleveradres gebeurt via barcode
 • Logistieke bedrijven gebruiken een tweedimensionale barcode om het aantal vervoersdocumenten te minimaliseren en correcte aflevering te waarborgen.

 

Ziet u mogelijkheden om ergens in het bedrijfsproces een barcode-oplossing te implementeren? Wij hebben meerdere printoplossingen beschikbaar. Deze oplossingen variëren van speciale interne barcodemodules, een barcode server tot MS Windows toepassingen waarmee u, uw huidige of nieuwe printer geschikt maakt voor barcode printing, naast uw reguliere printwerk. Deze laatste applicatie werkt onafhankelijk van je informatiesysteem.

BarStorm
De barcode server BarStorm maakt speciale barcodeprinters overbodig en heeft tevens een flash geheugen voor het opslaan van lettertypen, handtekeningen, logo´s en formulieren. De BarStorm is een unieke multi-poort printserver en netwerk oplossing met ‘BarDIMM inside’ technologie. BarStorm is geschikt om met iedere PCL5- of multifunctionele printer te werken die niet door de BarDIMM Pro oplossing ondersteund kan worden.

Door de BarDIMM Inside technologie kan de BarStorm bij uitstek gebruikt worden wanneer je een mix van merken en printertypen in je organisatie gebruikt. BarStorm voorziet in de groeiende vraag naar intelligente 1D en 2D barcodes in alle geledingen van gezondheidszorg, industrie, logistieke en financiële diensten de centrale en locale overheid. De barcode wordt gebruikt in toepassingen met document tracking, voorraadcontrole en het managen van documentatie in de productie. BarStorm print vanuit SAP R/3 en andere ERP applicaties, onder Windows, UNIX, Mainframe en AS/400.

BarStorm is een unieke en krachtige oplossing die gebruikt kan worden in een toenemend aantal markten, die een sterke behoefte hebben om barcodes op PCL5 printers te printen vanuit SAP R/3 en andere ERP applicaties, onder Windows, UNIX, Mainframe en AS/400. Naast het printen van barcodes kunnen ook PCL lettertypen, logo’s en formulieren op de BarStorm opgeslagen worden zodat voorgedrukte formulieren niet meer nodig zijn.

Belangrijkste functies en voordelen

 • Alle eigenschappen van de Jetmobile Intelligent BarSIMM/BarDIMM barcode technology
 • Automatisch barcode printen op iedere PCL – of multifunctionele printer
 • Basis unit heeft 1 USB poort & 1 netwerkpoort
 • Software van basis unit is te updaten naar maximaal 4 USB poorten en 50 netwerkpoorten per unit.
  Meer dan 60 één-dimensionale en 8 twee-dimensionale barcodes
 • Ondersteunt volledige auto-encoding en error checking
 • Integreert naadloos met de meeste Windows applicaties met de BDTTGEN tool
 • Integreert naadloos met ERP software, zoals: SAP R/3, Oracle, PeopleSoft, JD Edwards en Baan
 • 32Mb Flash geheugen aan boord voor het opslaan van extra data: lettertypen, logo’s, handtekeningen, symbolen en formulieren (overlays)
 • Windows Application Integration Kit beschikbaar.

 

sap_logo1Om de logistiek, de productie en het financieel beheer in een SAP R/3 ERP (Enterprise Resource Planning)-omgeving te optimaliseren, kunnen apparaten dankzij het barcode- en OCR-pakket voor SAP R/3 documenten met barcodes en OCR-lettertypen afdrukken. Het barcode- en OCR-pakket voor SAP R/3 van Ricoh zorgt voor echte kostenbesparingen.
Met dit pakket kan de gebruiker de documentstroom verbeteren met barcodes en OCR-lettertypen. Enkele belangrijke barcodetoepassingen: port, verpakking, fabricage, magazijn en supply chain
Het barcode- en OCR-pakket is leverbaar als DIMM-oplossing of als product op basis van een harde schijf. Het pakket bevat ook een ruim aanbod aan barcodes en OCR-lettertypen, zodat u over de meest complete barcode- en OCR-oplossing beschikt.
Snel, overzichtelijk en makkelijk.