Print Management Tool

Wij kunnen een aantal oplossingen voor u inzetten zodat u de mogelijkheid heeft om analyses uit te voeren en printgedrag bij gebruikers te veranderen om efficiëntie en kostenbesparing te bewerkstelligen. Daarnaast stelt het ons in staat om u advies te geven over optimalisatie van uw machinepark voor verdere efficiëntie en verbetering van gebruikerservaring.

PrintFleet TM

De oplossing voor het bijhouden en optimaliseren van het printgedrag en printvolume binnen uw organisatie. Deze software oplossing maakt het mogelijk om op afstand tellerstanden uit te lezen, status van verbruiksartikelen (zoals toner) in te zien en geïnformeerd te worden als de multifunctional of laserprinter in storing raakt. Hierdoor kunnen wij nieuwe verbruiksartikelen versturen en bij storing direct ingrijpen, zodat uw afdrukapparatuur altijd beschikbaar is voor gebruik.

PrintFleet-proces

 

Ricoh’s @Remote
Onze @Remote-technologie zet verzamelde gegevens om in gedetailleerde apparaatkennis. Ongeacht de grootte van uw bedrijf kunt u uitvoerapparaten op een kosteneffectieve en geautomatiseerde manier beheren:

  •     De Embedded Remote Communication Gate is geschikt voor kleinere bedrijven
  •     De External Remote Communication Gate kan complexe bedrijven met maximaal 1000 netwerkapparaten beheren
  •     De server- (software-) gebaseerde Remote Communication Gate kan grote tot wereldwijde bedrijven met maximaal
  •     5000 netwerkapparaten beheren

 

Bovendien volgt @Remote Green Reports de prestaties vanuit een milieustandpunt en kunnen trends in CO2-besparing, stroom- en papierverbruik in Ricoh-apparaten eenvoudig worden gevisualiseerd. Met deze rapporten krijgen bedrijven een beter inzicht in de potentiële milieuvoordelen en kunnen ze deze ook realiseren dankzij een beter beheer van hun netwerk-MFP’s of -printers.

Aremote