Mobiel printen

s2s_logo_producten_everyoneprint-273x175s2s_logo_producten_safecom-273x175s2s_logo_producten_printeron-273x175

Printen vanaf Ipad, Smartphone of Tablet

Steeds meer mensen willen via elk apparaat zoals de smartphone, tablet of laptop kunnen printen op elke printer in het netwerk. Belangrijk is het beheer en de veiligheid van deze print activiteiten. Wij bieden met PrinterOn® en SafeCom® Mobile Print zowel de volledige flexibiliteit voor de gebruiker als de nodige veiligheid en kostenbesparing voor uw bedrijf.

 EveryonePrint

EveryonePrint is ideaal voor alle bedrijven, van groot tot klein, waar gebruikers veilig mobiel moeten kunnen printen vanaf hun mobiele toestel, tablet en laptop. Met EveryonePrint kunt u ook printen op apparaten van alle grote fabrikanten, waaronder de meeste laserjets, inkjets en multifunctionele apparaten die momenteel te verkrijgen zijn, zonder dat daar extra configuratie voor nodig is.

  • Het versturen van een document naar de printer is net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail of het gebruik van een internetbrowser
  • Gebruiker-, document- en andere informatie wordt niet naar derden verzonden
  • Makkelijk te integreren met de bestaande printerinfrastructuur en print management oplossingen in uw netwerk
  • Geen verbinding met internet of servers van derden nodig
  • Binnen enkele minuten op de server geïnstalleerd

 

EveryonePrint gratis 60 dagen uitproberen! Neem contact op via het contactformulier onderaan deze pagina

Zie ook onze presentatie over EveryonePrint

 

SafeCom

SafeCom Mobile Print is een add-on module voor de Safecom oplossing. Deze module voegt mobiliteit toe aan de flexibiliteit en beveiliging van Safecom Smart Printing™. Met Safecom Mobile Print kunnen gebruikers met een internetverbinding documenten versturen.SafeCom Mobile Print is ideaal voor education, government en zakelijke gebruikers. Mensen die veel onderweg zijn en gebruik maken van een smartphone, laptop of tablet (iPad). Zij hoeven geen speciale print drivers te installeren en hoeven niet aangemeld te zijn op een school of bedrijfsnetwerk. Het enige dat nodig is is een internet verbinding en een mailadres of internetpagina.

PrinterOn

Afdrukvereisten beperken zich niet meer tot activiteiten ‘binnen de firewall’. Steeds meer mensen willen via elk apparaat – smartphone, tablet of laptop – kunnen afdrukken op elke printer in het netwerk. Er zijn tal van oplossingen voor mobiel afdrukken op de markt. Bij de meeste ervan is sprake van een kloof tussen de afdrukmogelijkheden voor gebruikers en het beheer daarvan door organisaties.