Kleur, € 1,5 cent

kleuren1

€ 1,5 Cent voor een kleuren afdruk!

Kleur neemt een steeds belangrijker plek in in onze communicatie en informatie voorziening, het is niet meer weg te denken.
We zijn zo gewend geraakt aan kleur op onze schermen van Pc’s, smartphones en tablets dat we het ook willen zien op onze prints.
De kosten van kleurafdrukken zijn nog steeds hoger als die van zwart/wit afdrukken. Wij zorgen ervoor met onze Print Management oplossingen dat u het gebruik ervan kunt monitoren en beheren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u altijd de scherpste kleur afdrukprijs hebt. Een van de mogelijkheden die wij u bieden is Kyocera’s pro-rato systeem.

In een kantooromgeving worden veel verschillende documenten geprint. Dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaalt u dan nu voor iedere afdruk hetzelfde?
Kyocera biedt als eerste in de markt van laserprinters kleurenafdrukprijzen aan die gebaseerd zijn op hetwerkelijke tonerverbruik.

Teller 1 – BASIS KLEUR
Een voorbeeld van BASIS KLEUR is correspondentie voorzien van een kleurenlogo.
Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 3% voor kleur en 6% voor zwart. Het dekkingspercentage voor kleur is opgebouwd uit cyaan, magenta en geel. In dit geval wordt er gerekend met een maximaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 1%.
Teller 2 – OFFICE KLEUR
Een voorbeeld van OFFICE KLEUR is een rapport met gekleurde grafieken.
Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 7,5% voor kleur en 6% voor zwart. Dit betekent dat er wordt gerekend met een maximaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 2,5%.
Teller 3 – CREATIEF OFFICE KLEUR
Een voorbeeld van CREATIEF OFFICE KLEUR is een presentatie met veel kleurrijke foto’s.
Het dekkingspercentage voor deze staffel is meer dan 7,5% voor kleur en 6% voor zwart. Dit betekent dat er wordt gerekend vanaf een minimaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 2,5%.