Merken

Het beste advies kunnen wij u geven als wij de mogelijkheid hebben u alle beschikbare functionaliteiten, kostenmodellen en prijs kwaliteit verhoudingen aan te kunnen bieden. Om die reden hebben wij een selectie gemaakt van producenten, die al een jaren een bewezen staat van dienst hebben, beschikken over de hoge kwaliteit en innovativiteit hoog in het vaandel hebben staan om de snel veranderende omgeving, waarin wij zaken doen te ondersteunen.

samsung

Samsung streeft al meer dan 70 jaar naar een betere wereld door actief te zijn in diverse bedrijfstakken, die tegenwoordig sectoren omvatten als geavanceerde technologie, halfgeleiders, de bouw van wolkenkrabbers en fabrieken, petrochemie, mode, medicijnen, financiën, hotels en nog veel meer. Ons vlaggenschip Samsung Electronics is wereldmarktleider op het gebied van hightech elektronica en digitale media.

Via innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en samenwerking met onze partners/klanten laat Samsung de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden.

Sharp

Sharp streeft er naar om producten te ontwikkelen die het leven zowel op kantoor als thuis veraangenamen. Het assortiment van Sharp valt onder te verdelen in business- en consumentenelektronica, een tweedeling die steeds vaker in elkaar overloopt, omdat de diverse productgroepen geschikt zijn voor beide kanalen.

Als wereldmarktleider in LCD-technologie biedt Sharp een zeer brede lijn LCD TV’s aan. Van Pal-panel tot Full HD LCD TV’s bent u verzekerd van de beste en tevens meest natuurlijke beeldkwaliteit.

Focus

Focus Touch heeft haar interactieve monitoren jaren geleden als eerste geïntroduceerd op de Nederlandse markt, in navolging op de digitale schoolborden. Door continue innovatie loopt Focus Touch voorop met de ontwikkelingen op interactief gebied, er kan direct uit voorraad geleverd worden en u bent verzekerd van perfecte service door de vele servicecentra met een dekking over geheel Nederland.

Focus Touch is een merknaam van Smit Visual Supplies BV, een vooraanstaande Nederlandse producent en leverancier van visuele presentatie- en communicatiemiddelen, zoals whiteboards, prikborden, flip-overs, railsystemen, klassieke schoolborden en interactieve systemen zoals, naast natuurlijk Focus Touch, Focus Board.