KD Touch

webticker3Het concept
Opleiden, trainen of presenteren wordt steeds interactiever en dat vraagt steeds meer investeringen in IT. Met de inzet van de KD Touch stellen wij u instaat uw investering optimaal te benutten in tijd en plaats. KD Touch is een op maat gemaakte mobile flightcase voor uw touch screen die het scherm beschermd en overal inzetbaar maakt!

Met de inzet van KD Touch binnen het onderwijs hoeft u niet voor alle lokalen te investeren in dure schermen maar kunt u één KD Touch inzetten voor bijvoorbeeld 4 of 5 onderbouw groepen.

KD Touch maakt voor het bedrijfsleven het geven van professionele presentaties de locatie plaats onafhankelijk. U kunt KD Touch gebruiken in de daarvoor bestemde presentatie ruimte maar ook in bijvoorbeeld in het bedrijfsrestaurant of het atrium.

Maatwerk
De KD Touch zal in veel opzichten al aan uw wensen voldoen. Toch kan het voorkomen dat u nog andere specifieke wensen heeft. De KD Touch wordt per klant opmaat gemaakt zodat wij eventuele wijzigingen te allen tijde kunnen doorvoeren.

Behalve aanpassing in de maatvoering, kunnen wij u ook adviseren welke kleur of materiaal keuze het beste bij uw organisatie past. Tevens bieden wij producten aan die het gebruik van de KD Touch nog gebruiksvriendelijker kunnen maken.

Ook de data-unit van de KD Touch is helemaal naar uw behoeften samen te stellen. Zodat ook een bezoeker eenvoudig zijn laptop of ipad hierop kan aansluiten.

De KD Touch heeft een eigen site waarop u meer informatie kunt vinden: www.kdtouch.nl