Presenteren/Onderwijs

Interactief onderwijs of het nieuwe presenteren

Wij zijn al jaren gewend te werken met beamers, nog steeds een prima oplossing waarmee wij u kunnen bedienen maar er is een nieuwe techniek beschikbaar. TOUCH

Van een touchscreen in een educatieve omgeving worden andere dingen verwacht dan van een touchscreen in een zakelijke omgeving. Niet alleen het uiterlijk speelt hierbij een rol maar ook zeker de mogelijkheden van het scherm zelf.

Steeds vaker zien we in het onderwijs de behoefte aan betrouwbare touchscreens met een zeer toegankelijke bediening. Men wil niet zoeken naar de juiste bedieningssoftware of hulpmiddelen opstarten, maar direct de meest “basic” functies onder één knop hebben: schrijven, gummen. markeren, etc..

In het bedrijfsleven moeten de schermen makkelijk en in haarscherp beeld  een presentatie weergeven en snel annotaties kunnen toestaan op bijvoorbeeld een Excel welke besproken wordt tijdens een vergadering.

Als we naar de grote namen wereldwijd kijken dan zijn spelers als Samsung en Sharp absoluut aanwezig in de touchscreenmarkt. Samsung levert zeer hoogwaardige monitoren met daaromheen een losse “touchoverlay”. Het argument is dat er van elke monitor in een later stadium een touchscreen gemaakt kan worden.

Ook van topniveau zijn de touchscreens van Sharp: de schermen zijn strak afgewerkt, zijn zeer gebruiksvriendelijk en de beeldkwaliteit is subliem.

Naast deze top merken mogen Focus Touch en C-Touch niet ontbreken aan ons assortiment.