Over Ons

Wat doen wij

Wij zorgen ervoor dat de presentatie van uw bedrijf en bedrijfsgegevens op de beste manier wordt verzorgd in print en beeld en geluid! Zowel intern als extern.

Wij optimaliseren uw printer/multi functional park en de documentstromen binnen uw organisatie (voor de Nederlandse advocatenkantoren werken wij daarom als partner binnen www.digitalerechtspraak.nl). Denk daarbij aan, grondige inventarisatie van systemen, volumes en functionele eisen/wensen, secure print, follow me print, mobiel print, scannen en archiveren gekoppeld aan of naar uw bedrijfsapplicaties.

Wij zorgen ervoor dat u, door ons onafhankelijke advies, jaren vooruit kunt met de geleverde oplossing. Door inzet van de juiste systemen en software en deze continue te monitoren voor u kunt u zich concentreren op uw eigen primaire proces om uw gestelde doelen te halen.

Visie

Printen binnen organisaties, informatie uitwisselen in zijn geheel veranderd in een snel tempo. Informatie wordt tijd en plaats onafhankelijk beschikbaar voor de juiste personen via zelf gekozen systemen. Wij spelen in op deze verandering door hybride oplossingen aan te bieden waarbij traditionelere print systemen worden gecombineerd met mobiele printsoftware en inzet van tablet systemen. Nieuwe interfaces als touch gaan de informatie voorzien en begeleiden in het zakelijke bedrijf of bijvoorbeeld het onderwijs.

Historie

Sinds 2008 wordt de expertise van N!wise ingezet via toon aangevende IT bedrijven in Nederland. Wij leveren onze kennis op het gebied van Managed Print/Document Services naar u via uw vaste IT leverancier of direct als u dat wenst. Door nauw samen te werken met uw IT leverancier zorgen wij ervoor dat alle producten (hardware of software) naadloos aansluit bij de rest van uw IT omgeving zodat u op de meest efficiënte manier kunt werken. Sinds 2008 hebben wij samen gewerkt met en voor klanten van onder andere Getronics, KPN, Samsung, Detron ICT, MSA-ICT, ACES Direct, BuyOnline, Kender Thijssen, , Micros, Bugs Business & ICTonline.

Sinds 2011 hebben wij ons aanbod uitgebreid met het adviseren van onze klanten op het vlak van informatie voorziening, presenteren via beamer en touchscreen oplossingen. Wij zien dit als een aanvulling op de traditionelere manier van informatie uitwisselen via print De touch interface neemt een enorme vlucht in het dagelijkse leven voor u privé maar ook zakelijk. De systemen zijn niet meer weg te denken en worden door ons op de meest efficiënte manier gecombineerd.

2016 was voor ons het jaar waarin we een extra focus hebben aangebracht binnen de advocatuur. Advocaten moeten steeds digitaler gaan werken,  voldoen aan en werken met regelgeving vanuit KEI. Wij hebben daarom speciaal met Lexit ICT Consulting een partnership opgezet onder de naam www.digitalerechtspraak.nl. Vanuit dit concept zorgen wij ervoor dat advocatenkantoren op een goede veilige en snelle, slimme manier op de juiste manier klaar zijn voor de digitale wereld van KEI.

Op dit moment adviseren wij onze klanten over Managed Print/Document Services, de inzet van groot formaat monitoren, narrow casting, digital Signage, video conferencing en het gebruik van .

Sander Houwing

Rotterdamse ondernemer en eigenaar van N!wise. Na 17 jaar voor diverse multinationals te hebben gewerkt in de branche van Print en Document Management, startte Sander in 2008 zijn eigen onderneming, N! wise.